Exercises for unit 7 english 9 hot

bài tập giờ Anh Unit 6, 7 lớp 9 gồm đáp án

xettuyentrungcap.edu.vn xin mang đến thầy cô với các bạn những bài tập giờ đồng hồ Anh lớp 9 Unit 6, 7 tất cả giải đáp được xem thêm thông tin với đăng cài đặt tiếp sau đây sẽ là nguồn tài liệu hữu ích mang lại chúng ta học viên ôn tập và củng thay kỹ năng ngữ pháp tiếng Anh trọng yếu, chuẩn bị rất tốt cho bài học kinh nghiệm cũng như bài bác khám nghiệm trong tương lai.

Bạn đang xem: Exercises for unit 7 english 9 hot

Đang xem: Bt anh 9

Choose the best option lớn complete each of the following sentences.

1. Can you turn ________the light? -It’s too dark.

A. on B. off C. in D. for

2. I suggest ________showers instead of taking bath.

A. take B. taking C. lớn take D. lớn taking

3. – What are you looking ________? – My picture book. I’ve sầu lost it.

A. on B. off C. in D. for

4. A new air-conditioner will be ________tomorrow morning.

A. to intall B. installed C. installing D. install

5. Scientists are looking for an ________way to lớn reduce energy consumption.

A. effect B. effection C. effective sầu D. effectively

6. They are completely short of water now. A number of people have sầu died because of this ________.

A. shortage B. short C. shorten D. shortly

7. If you want to lớn save sầu money, you should ________the amount of water your family uses.

A. increase B. reduce C. adapt D. repair

8. In order to lớn save electriđô thị, an ordinary 100-watt light bulb can be replaced by a(n) ________.

A. energy-saving bulb B. energy-save bulb

C. saving energy bulb D. save-energy bulb

9. You should get a (n)________to lớn make sure there are no cracks in the pipes.

A. plumber B. mechanic C. electrician D. consumer

10. ________take the train instead of the bus? It’s faster và cheaper.

A. Why not B. Why don’t C. How about D. Let’s

11. If we ________less paper, we ________the number of trees in the forests.

A. used/ will save sầu B. use/ can save sầu C. can use/ save sầu D. use/ can

12. She won’t take all the suitcases ________she likes khổng lồ travel light.

A. so B. but C. because D. therefore

13. She is very tired; ________, she has to finish her homework.

A. moreover B. so C. & D. however

14. – Is he an actor ________a singer? – An actor

A. & B. or C. with D. so

15. He was tired, ________he took a rest before continuing the work.

A. so B. and C. but D. if

16. Who looks ________your children when you are away from home?

A. for B. at C. after D. to

17. Why doesn’t she go ________with her university study?

A. in B. at C. lớn D. on

18. After coming trang chủ, she cleaned the floor ________cooked dinner.

A. but B. however C. moreober D. and

19. They didn’t understand the matter ________she didn’t ask for help.

A. but B. however C. moreover D. and

20. How about ________posters on energy saving và hanging them around our school?

A. make B. making C. lớn make D. khổng lồ making

Give sầu the correct form of the verbs in brackets.

21. I suggest ________________some money. (collect)

22. What about ________________a shower instead of a bath khổng lồ save energy. (take)

23. I think we should ________________off the faucets. (turn)

24. If we plant more trees along the streets, we ________________more shade và fresh air. (have)

25. If the pollution _____________on, the world will over up lượt thích a second-hand junk-yard. (go)

Filling each gap with a suitable phrasal verb in the box.

turn on – turn off – look for – look after – go on – look forward to lớn – put off

26. Mai can’t go lớn the movies with us tonight. She will have sầu khổng lồ ________her little sister.

27. If we ________wasting water, there will be a shortage of fresh water in a few decades.

28. “________the TV, will you? I want khổng lồ watch the weather forecast.”

29. “ I think I’ve lost my new pen. I’ve sầu ________it eveywhere.

30. Yen forgot khổng lồ ________the faucets when she letf home for work.

31. I am ________hearing from you.

32. Never ________till tomorrow what you can vày today.

Match a word or phrase in column A with a definition in column B.

33. plumber

34. energy

35. solar

36. innovation

37. enormous

38. turn off

A. switch off

B. of or using the sun

C. a person whose job is to lớn fix & repair things like water pipes.

D. the power from electriđô thị, gas, coal, ect that is used lớn make things work

E. a new idea, method

F. very big or very large.

Give the correct size of the word in brackets.

39. There is a ________________faucet in your kitchen. (drip)

40. We can protect the environment by ________________air pollution. (reduce)

41. I am very ________________because they use electriđô thị khổng lồ catch fish. (worry)

42. I want to lớn see the ________________of environment from the local authority. (protect)

43. Scientists are looking for an effective sầu way to lớn reduce energy _______________. (consume)

Complete the second sentences

44. It was raining, so we decided lớn postpone our camping.

Since _____________________________________.

45. She wants them to sing a song.

She suggests they _____________________________________.

46. She couldn’t join us because she was busy.

Xem thêm: Lý Thuyết Địa Lí 11 Bài 10 Địa Lí 11, Địa Lý 11 Bài 10: Cộng Hòa Nhân Dân Trung Hoa

She was busy, so_____________________________________.

47. Shall we go to the cinema tonight?

What about _____________________________________.

48. Why don’t we use energy-saving bulbs?

I suggest_____________________________________ .

49. Although she was not beautiful, she took part in a beauty conchạy thử.

She wasn’t beautiful but _____________________________________.

50. Work hard và you will pass the exam.

If you _____________________________________.

51. If you don’t start working hard now, you won’t be able to lớn pass the final exam.

Unless _____________________________________ .

52. We are delighted. You passed your English exam.

We are delighted_____________________________________ .

53. She was tired & therefore she wanted to go trang chủ.

She wanted khổng lồ go trang chính because _____________________________________.

Fill in each gap with a suitable word in the box.

energy – money – electriđô thị – machines – by – save – how much – in

For most North American households, lighting accounts for 10 percent lớn 15 percent of the _______(1) bill. However, this amount can be reduced_______(2) replacing an ordinary 110-watt light bulb with an _______(3) saving bulb. These bulbs use a quarter of the electricity of standard bulbs và last eight times longer. Therefore, consumers can _______(4) about US$ 7 lớn $21 per bulb.

In Europe, there is a labeling scheme for refrigerators, freezers, washing _______(5) và tumble dryers. The label tells the consumers _______(6) energy efficicent each mã sản phẩm is, compared with other appliances _______(7) the same category.

Ultimately, these innovations will save _______(8) as well as conserving the Earth’s sources.

ĐÁP ÁN

Choose the best option lớn complete each of the following sentences.

1 – A; 2 – B; 3 – D; 4 – B; 5 – C; 6 – A; 7 – B; 8 – C; 9 – A; 10 – D;

11 – B; 12 – C; 13 – D; 14 – B; 15 – A; 16 – C; 17 – D; 18 – D; 19 – D; đôi mươi – B;

Give sầu the correct form of the verbs in brackets.

21 – collecting; 22 – taking; 23 – turn; 24 – will have; 25 – goes;

Filling each gap with a suitable phrasal verb in the box.

26 – look after; 27 – go on; 28 – Turn on; 29 – look for;

30 – turn off; 31 – look forward to; 32 – put off;

Match a word or phrase in column A with a definition in column B.

33 – C; 34 – D; 35 – B; 36 – E; 37 – F; 38 – A;

Give the correct form of the word in brackets.

39 – dripping; 40 – reducing; 41 – worried; 42 – protection; 43 – comsumption;

Complete the second sentences

44 – Since it was raining,we decided to lớn postpone our camping,.

45 – She suggests they should sing a song.

46 – She was busy, so she couldn”t join us.

47 – What about going to the cinema tonight?

48 – I suggest using energy-saving bulbs.

49 – She wasn’t beautiful but she took part in a beauty conkiểm tra.

50 – If you work hard, you will pass the exam.

51 – Unless you work hard, you won’t be able lớn pass the final exam.

52 – We are delighted that you passed our English exam.

53 – She wanted khổng lồ go home page because she was tired.

Fill in each gap with a suitable word in the box.

1 – electricity; 2 – by; 3 – energy; 4 – save;

5 – machines; 6 – how much; 7 – in; 8 – money;

Trên đó là Luyện tập tiếng Anh 9 Unit 6 – 7 bao gồm câu trả lời. Mời độc giả đọc thêm các tài liệu ôn tập tiếng Anh 9 cả năm không giống như: Để học tập giỏi Tiếng Anh lớp 9, những bài tập Tiếng Anh lớp 9 theo từng Unit trực tuyến, Đề thi học kì 1 lớp 9, Đề thi học tập kì 2 lớp 9, các bài luyện tập cải thiện Tiếng Anh 9,… được update thường xuyên bên trên xettuyentrungcap.edu.vn.

Xem thêm: Điểm Chuẩn Đh Luật 2019 - Điểm Chuẩn Đại Học Luật Tp

Bên cạnh việc liên tưởng cùng với xettuyentrungcap.edu.vn qua fanpage xettuyentrungcap.edu.vn, mời bạn đọc tsi gia đội tiếp thu kiến thức giờ đồng hồ Anh lớp 9 cũng tương tự giờ Anh lớp 6 – 7 – 8 tại group trên facebook: Tiếng Anh THCS.

Trong khi, xettuyentrungcap.edu.vn vẫn Ra đời group share tư liệu tiếng Anh trung học cơ sở miễn phí trên Zalo, mời độc giả cliông chồng đường link: https://zalo.me/g/fdpusx941 hoặc quét mã QR dưới đây nhằm tmê mệt gia vào nhóm:


Chuyên mục: Thư Viện Đề Thi