đề cương ôn tập học kì 2 tiếng anh 6 chương trình thí điểm năm học 2016 - 2017

Kì thi học kì 2 lớp 6 sẽ hằng ngày mang đến gần, nhằm mục tiêu đáp ứng nhu yếu ôn tập của chúng ta học sinh, xettuyentrungcap.edu.vn xin phép được gửi đến chúng ta bài tập ôn tập học kì 2 lớp 6 môn giờ đồng hồ Anh Chương thơm trình thử nghiệm gồm đáp án được học hỏi và đăng mua dưới đây hết sức có lợi cho các bạn chuẩn bị trước kì thi quan trọng tới đây.

Bạn đang xem: đề cương ôn tập học kì 2 tiếng anh 6 chương trình thí điểm năm học 2016 - 2017


những bài tập ôn tập học kì 2 lớp 6 môn giờ đồng hồ Anh bao gồm đáp án

A. Bài bình chọn tiếng Anh lớp 6 học tập kì 2 có đáp ánB. Nội dung đề cương ôn tập tiếng Anh lớp 6 học kì 2

A. Bài soát sổ giờ đồng hồ Anh lớp 6 học kì 2 bao gồm đáp án

Đề thi giờ đồng hồ Anh lớp 6 học kì hai năm 20trăng tròn - 202một số 4Đề thi học kì 2 môn tiếng Anh lớp 6 năm 2020 - 202một số ít 3Đề đánh giá tiếng Anh lớp 6 học kì hai năm 2020 - 202một số ít 3Đề thi học kì 2 lớp 6 môn tiếng Anh năm 2020 - 202một số 3Đề thi giờ Anh lớp 6 học tập kì 2 năm 2020 - 2021 số ít 3Đề thi học tập kì 2 môn giờ Anh lớp 6 năm 20đôi mươi - 202một số 2Đề chất vấn giờ Anh lớp 6 học kì hai năm 2020 - 2021 số ít 2Đề thi học kì 2 lớp 6 môn giờ Anh năm 20trăng tròn - 202một số ít 2Đề thi giờ Anh lớp 6 học tập kì hai năm 2020 - 2021 số ít 2Đề thi học tập kì 2 môn tiếng Anh lớp 6 năm 20đôi mươi - 2021Đề thi học kì 2 lớp 6 môn giờ đồng hồ Anh năm 2020 - 2021Đề đánh giá tiếng Anh lớp 6 học tập kì 2 năm 20đôi mươi - 2021Đề thi giờ đồng hồ Anh lớp 6 học tập kì hai năm 2020 - 2021

B. Nội dung đề cương ôn tập giờ Anh lớp 6 học kì 2

I. Reading the passage, và answer the questions. Today, there is a TV phối in nearly every home. People watch television every day, và some people watch it from morning until night. Americans watch television about 35 hours a week. But is television good or bad for you? People have different answers. Some say that there is a lot of violence on TV today, the programs are terrible and people don"t get any exercise because they only sit and watch TV. Others think that TV programs bring news from around the world, help you learn many useful things, especially children. Thanks lo television, people learn about life in other countries, and it helps people relax after a long day of hard work.1. Is television very popular nowadays? Why?2. How many hours vì chưng Americans watch TV a day?3. Why don"t some people like watching television?
4. What does television bring lớn you?5. What vày you learn from television?II. Complete the sentences with and, so, but or because. 1. I didn"t feel well ______ I stayed at trang chủ.2. He liked her _______ she was happy.3. I liked this game _______ I wanted to go trang chủ.4. She likes swimming _________ jogging.5. We were late __________ there was an accident.III. Find the word which has a different sound in the underlined part.1. A. when B. where C. best D. detective2. A. weather B. newsreader C. teaching D. repeat3. A. clumsy B. xinh tươi C. but D. just4. A. earth B. thanks C. feather D. theater5. A. the B. think C. with D. they6. A. plays B. says C. days D. stays7. A. what B. who C. where D. when8. A. sport B. start C. listen D. eat9. A. game B. geography C. vegetable D. change10. A. station B. intersection C. question D. invitation11. A. teacher B. children C. lunch D. chemistryIV. Complete the following sentences with suitable words 0. The news programme is on VTV3 at 7 PM every day1. Do you lượt thích watching c............................ channel. – Yes, very much. I lượt thích Tom và Jerry most.2. Mr. Bean is a well-known c................................ . He always makes me laugh when I see hyên on TV.
3. Millions of v................................ will watch the football match on TV this evening.4. We use the r....................... ........................... to change the channel from a distance.5. This film is a m.............................................. one because it makes me cry a lot.6. C.................................! You did really well.7. I love sầu watching a....................... programmes. They tell us about life of birds, elephants, lions, etc8. We enjoy watching game shows because they are e.............................V. Use the conjunctions (but, and, so, although, or because) lớn fill in each space 1. I don’t go to lớn school today ............................ I am ill.2. ......................... it is raining hardly, they have go khổng lồ work now.3. My close frikết thúc likes English very much ........................ she practices English every day.4. My sister …………I always help our mom tidy the house.5. It is a sunny ……………….windy today.6. Some game shows are popular .......................... I never watch them.7. They cancelled their picnic ........................ the weather was bad.8 ……………………. this exercise is very difficult, we try khổng lồ vị it.VI. Make question for the underlined parts 1. He gets up at 6.00 very morning.2. They go khổng lồ the library twice a week.3. He should wash his hands before meals.4. We lượt thích Tom because it is very funny & intelligent.5. She teaches us grammar.6. There is a TV set in my room.7. He will come here tomorrow.8. Children lượt thích Mr. Bean because he is very funny.
VII. Use the correct size of the verbs:Yesterday (be)………. Sunday, Nam (get)……………up at six. He (do) ………..his morning exercises. He (take) ……………a shower, (comb)…………..hair, & then he (have) ………….. breakfast with his parents. Nam (eat)………… a bowl of noodles và (drink) ………a glass of milk for his breakfast. After breakfast, he (help) …………..Mom clean the table. After that, he (brush)………. his teeth, (put)………. on clean clothes, and (go)………… lớn his grandparents" house. He (have) …………..lunch with his grandparents. He (return) khổng lồ his house at three o"loông chồng. He (do)…………..his homework. He (eat)………. dinner at 6.30. After dinner, his parents (take)………. him to the movie theater. It (be)……………a very interesting film. They (come) …………..back trang chủ at 9.30. Nam (go)………………. lớn bed at ten o"clochồng.1. What day was yesterday? ………………………………………………………………………2. What time did Nam get up? ……………………………………………………………………3. What did he do after breakfast? ……………………………………………………………….4. Who did he have lunch with? …………………………………………………………………5. What time did he have dinner? ………………………………………………………………..6. What time did Nam go to bed ? ………………………………………………………………VIII. Write complete sentences. Use the past simple of the verbs.1. I/ go swimming/ yesterday.2. Mrs. Nhung/ wash/ the dishes.3. my mother/ go shopping/ with/ friends/ in/ park.4. Lan/ cook/ chicken noodles/ dinner.5. Nam/ I/ study/ hard/ last weekkết thúc.6. my father/ play/ golf/ yesterday.7. Last night/ Phong/listen/ music/ for two hours.8. they/ have/ nice/ weekend.9. she/ go/ supermarket yesterday.10. We/ not go/ school last week.11. Choose the word with different găng pattern12. A. delicious B. difficult C. dangerous D. different13. A. activity B. badminton C. basketball D. aerobics14. A. sandwich B. chocolate C. cartoon D. toothpaste15. A. correct B. receive C. visit D. unloadIX. Read the passage. Then choose one suitable word to lớn fill in the gapsMr. Tkhô hanh is (1)__ engineer in a big factory. He lives in a small apartment (2) __the fifth floor of a building in Ho Chi Minc City. The factory is not near (3) __so he goes khổng lồ work by bus. He (4) __ home page at 7 o’cloông chồng khổng lồ arrive sầu khổng lồ work at 7.45. (5) __is Saturday morning now, và Mr. Tkhô hanh is (6)___ trang chủ, in bed. On Saturdays he(7)__ at a quarter khổng lồ seven. Then he sits in the living room và (8)__ breakfast. On Saturday afternoons he (9)__tennis or goes swimming. On Saturday evenings he(10)__at trang chính, he usually goes out.
1. A. a B. an C. the D. any2. A. at B. in C. on D. of3. A. house B. he’s house C. him house D. his house4. A. leaves B. is leave sầu C. leaving D. leave5. A. It B. It’s C. He D. She6. A. in B. at C. on D. with7. A. get up B. to lớn get up C. getting up D. gets up8. A. have B. having C. has D. to have9. A. plays B. is play C. play D. is playing10. A. not stay B. doesn’t stay C. isn’t stay D. no stayingX. Complete the following sentences with suitable words 0. The news programme is on VTV3 at 7 PM every day.1. VTV is a n...................... channel. It"s one of the biggest one.2. Mr. Quang Minch is the n............................ for the news programme today.3. I love watching a....................... programmes. They tell us about life of birds, elephants, lions, etc.4. We enjoy watching game shows because they are e.............................XI. Use the conjunctions ( but, and, so, although, or because) lớn fill in each space 1. It is a sunny ……………….windy today.2. Some game shows are popular .......................... I never watch them.3. They cancelled their picnic ........................ the weather was bad.4……………………. this exercise is very difficult, we try lớn vì chưng it.

Xem thêm: Https://Dethi - Bài Tập Tiếng Anh Lớp 9 Unit 1 Violet

XII. Make question for the underlined parts1. She teaches us grammar.2. There is a TV phối in my room.3. He will come here tomorrow.4. Children like Mr. Bean because he is very funny.XIII. Rewrite the sentences with the same meaning, using the given words1. I like playing basketball because it makes me feel relaxed & fun. (so)2. She is young but she earns a lot of money. (Although)XIV. Complete the following sentences with suitable words 0. The news programme is on VTV3 at 7 PM every day.1. Do you lượt thích watching c...................... channel. – Yes, very much. I like Tom & Jerry most.2. Mr. Bean is well-known is a c............................ . He always makes me laugh when I see hyên on TV.3. Millions of v................................ will watch the football match on TV this evening.4. We use the r....................... ........................... to change the channel from a distance.XV. Use the conjunctions (but, &, so, although, or because) khổng lồ fill in each space 1. I don’t go to school today ............................ I am ill.2.......................... it is raining hardly, they have go lớn work now.3. My cthua frikết thúc likes English very much ........................ she practices English every day.4. My sister …………I always help our mom tidy the house.XVI. Make question for the underlined parts1. He gets up at 6.00 every morning.
2. They go to the library twice a week.3. He should wash his hands before meals.4. We like Tom because it is very funny và intelligent.XVII. Rewrite the sentences with the same meaning, using the given words1. I like playing basketball. (favourite)2. There are a lot of interesting programs on VTV 3. (has)ĐÁP ÁNII. Complete the sentences with và, so, but or because.1. I didn"t feel well ___so___ I stayed at home page.2. He liked her ___because____ she was happy.3. I liked this game __but_____ I wanted khổng lồ go home.4. She likes swimming ____and_____ jogging.5. We were late ______because____ there was an accident.III. Find the word which has a different sound in the underlined part.1 - D; 2 - A; 3 - B; 4 - C; 5 - B;6 - B; 7 - B; 8 - C; 9 - A; 10 - C; 11 - D;XII. Make question for the underlined parts1 - What does she teach us?2 - What is there in your room?3 - When will he come here?4 - Why vì children lượt thích Mr. Bean?XIII. Rewrite the sentences with the same meaning, using the given words1 - Basketball makes me feel relaxed và fun so I lượt thích it.2 - Although she is young, she earns a lot of money.XIV. Complete the following sentences with suitable words0. The news programme is on VTV3 at 7 PM every day.1. Do you lượt thích watching cartoon channel. – Yes, very much. I like Tom và Jerry most.2. Mr. Bean is well-known is a comedian. He always makes me laugh when I see hyên on TV.3. Millions of viewer will watch the football match on TV this evening.4. We use the remote control to change the channel from a distance.XV. Use the conjunctions (but, and, so, although, or because) to fill in each space1. I don’t go khổng lồ school today ............because................ I am ill.2........Although.................. it is raining hardly, they have sầu go to work now.3. My cđại bại friover likes English very much ................so........ she practices English every day.4. My sister ……and……I always help our mom tidy the house.

Xem thêm: Xem Lịch Tháng 1 Năm 2020 Dương Lịch, Lịch Âm Dương Tháng 1 Năm 2020

XVI. Make question for the underlined parts1 - What time does he get up every morning?2 - How often vì they go khổng lồ the library?3 - What he should bởi before meals?4 - Why bởi vì you lượt thích Tom?XVII. Rewrite the sentences with the same meaning, using the given words1 - My favorite sport is basketball.2 - VTV 3 has a lot of interesting programs.Để bao gồm một kì thi cuối kì 2 thành công độc nhất vô nhị, ngoài việc luyện đề chúng ta cũng cần phải cầm chắc hẳn toàn cục kết cấu ngữ pháp giờ Anh đã có thầy cô trau củ dồi vừa qua. Đề cưng cửng ôn thi học tập kì 2 môn Tiếng Anh lớp 6 vị xettuyentrungcap.edu.vn học hỏi đăng mua bao quát rất đầy đủ ngữ pháp trọng điểm và các dạng bài bác luyện tập yêu cầu đến kì thi học tập kì 2 sắp tới đây của chúng ta. Chúc các bạn thi tốt!
Bên cạnh câu hỏi cửa hàng với xettuyentrungcap.edu.vn qua fanpage facebook xettuyentrungcap.edu.vn, mời độc giả tham mê gia đội học hành tiếng Anh lớp 6 tương tự như giờ Anh lớp 7 - 8 - 9 tại group trên facebook: Tiếng Anh trung học cơ sở.
Đề thi học tập kì 2 lớp 6 môn tiếng Anh năm 20trăng tròn - 2021
*
Đề thi Vật lý lớp 6 học kì hai năm 2020 - 2021 Có đáp án Đề thi học tập kì 2 lớp 6 môn giờ đồng hồ Anh năm 20đôi mươi - 202một số 3 Đề thi học kì 2 lớp 6 môn giờ Anh năm 20đôi mươi - 2021 số 2 Đề thi giờ đồng hồ Anh lớp 6 học tập kì 2 năm 2021 số ít 1

Chuyên mục: Thư Viện Đề Thi