đề thi tiếng anh b trang 1 tải miễn phí từ tailieuxanh

ĐỀ THI TIẾNG ANH B1 CÓ ĐÁP.. ÁN (SAU ĐẠI HỌC)

Đề thi Tiếng Anh B1 của các trường giành riêng cho học tập viên cao học tập cùng nghiên cứu sinch nhìn tổng thể là tương tự nhau. Trong nội dung bài viết này, Tiếng Anh B1 vẫn cung cấp cho mình một đề thi tiếng Anh B1 có đáp ánvà mặt khác đối chiếu kết cấu đề thi giờ Anh B1 của một vài đơn vị được Sở GD&ĐT cấp giấy phép. xettuyentrungcap.edu.vn cũng cập nhật nhiều đề thi tiếng Anh B1 bao gồm đáp án trên trang web. quý khách tham khảo thêm trong link kèm theo.

Bạn đang xem: đề thi tiếng anh b trang 1 tải miễn phí từ tailieuxanh

Các chúng ta chú ý bây chừ (2021) còn siêu không nhiều trường tổ chức triển khai thi chứng chỉ giờ Anh B1 theo đề thi này cơ mà đưa lịch sự thi theo định hình Vstep.

Xem đưa ra tiết:

những ngôi trường được cấp chứng chỉ giờ đồng hồ anh b1

Thông tin về kỳ thi chứng từ giờ đồng hồ Anh B1 định dạng Vstep.

Download đề thi giờ Anh B1 Vstep tại đây.

SO SÁNH ĐỀ THI TIẾNG ANH B1 SAU ĐẠI HỌC CỦA CÁC TRƯỜNG

Nhìn phổ biến, đề thi Tiếng Anh B1 của các ngôi trường khá giống như nhau vì chưng Sở Giáo Dục với Đào chế tạo ra phương pháp kết cấu đề thi dành cho đối tượng sau đại học. Tùy từng ngôi trường, từng phần thi hoàn toàn có thể gồm một ít thay đổi. lấy ví dụ như nlỗi trong

Bài thi Nghe Bmột phần 1, trường Đại học Ngoại Ngữ - Đại học tập Quốc Gia thủ đô bao gồm phần tranh tài nghe trắc nghiệm lựa chọn A, B, C còn trường Đại học TP Đà Nẵng cùng Đại học thủ đô hà nội là phần tranh tài nghe tnhóc con hình ảnh đúng. Có Lúc trường Đại học Thành Phố Hà Nội lại lựa chọn thi Nghe trắc nghiệm Đúng – Sai.

MẪU ĐỀ THI TIẾNG ANH B1 CÓ ĐÁPhường ÁN TRÊN TRANG WEB xettuyentrungcap.edu.vn

PAPER ONE: READING AND WRITING (90’)

PART 1: READING

Section 1: Questions 1 – 10

Circle the letter next to the word or phrase which best completes each sentence (A, B, C or D).

Example: He ...................... on business yesterday

A. went B. goes C. go D. going

1. Tom doesn"t lượt thích nhảy, but Mike......................

A. does B. did C. bởi D. doesn’t

2. Listen! Somebody toàn thân......................for help.

A. are screaming B. scream C. is screaming D. has screamed

3. Waiter! There......................forks on this table.

A. are not some B. isn’t any C. are not any D. are some

4. I have a test tomorrow, so I......................sit up late tonight to study.

A. will have lớn B. can have to C. have D. have sầu to

5. An islvà on which......................is called a deserted islvà.

A. no people B. no peoples live C. no people live sầu D. people are living

6. We wondered who......................to lớn pay for the broken window.

A. is going B. was going C. have sầu D. would

7. Linda......................tie her shoes when she was only 3 years old

A. knew to lớn B. knew how to lớn C. could khổng lồ D. may

8. John said that no other car could go......................his car.

A. so fast lượt thích B. as fast as C. fast than D. as fastly as

9. A number of accidents in the last 2 years......................scaused by drunk driving.

A. were B. have sầu been C. have sầu D. are

10. Perhaps people don’t like________tourists in their country.

A. so much B. too much C. so many D. a lot

Đáp án: 1A 2C 3C 4 chiều 5C 6B 7B 8B 9B 10C

Section 2: Questions 11 – 15

Look at the text in each question. What does it say? Circle the letter next to the correct explanation (A, B or C).

11. Whose textbook does Natalie want khổng lồ borrow?

*

A. Ken’s

B. Maria’s

C. Francesco’s

Đáp án: C

12.

*
A. Users must loông chồng the car park after leaving.

B. People can park here while they are at work.

C. This car park is for employees only.

Đáp án: B

13.

*

A. The basketball team only wants khổng lồ see experienced players.

B. There aren’t enough team members available on Friday.

C. The Barton College team will visit the thể hình later today.

Đáp án: B

14.

*
A. All Sunday evening tickets are already sold.

B. You must book tickets for Sunday in advance.

C. A ticket is not necessary for Sunday evening.

Đáp án: A

15.

*
A. Giacomo will be able khổng lồ see Charlotte early tomorrow morning.

B. Charlotte needs lớn arrive sầu in time for Giacomo’s meeting tomorrow.

C. Giacomo can collect Charlotte from the airport tomorrow afternoon.

Xem thêm: Mẫu Chữ Viết Thường Lớp 1 - Bảng Chữ Cái Viết Thường Lớp 1

Đáp án: C

Section 3: Questions 16 – 20

Read the text và questions below. For each question, circle the letter next khổng lồ the correct answer (A, B, C or D).

A month ago I had no idea that on a Saturday afternoon in November I’d be hanging 30 metres above sầu the ground and enjoying it. Now I looked down at the river far below me, & realised why people love sầu rock-climbing.

My frikết thúc Matt and I had arrived at the Activity Centre on Friday evening. The accommodation wasn’t wonderful, but we had everything we needed (beds, blankets, food), và we were pleased lớn be out of the city and in the fresh air.

On Saturday morning we met the other ten members of our group. Cameron had come along with two friends, Kevin và Sitháng, while sisters Carole & Lynn had come with Amanda. We had come from various places & none of us knew the area.

We knew we were going to lớn spover the weekover outdoors, but none of us was sure exactly how. Half of us spent the morning caving while the others went rock- climbing & then we changed at lunchtime. Matt và I went to lớn the caves first. Climbing out was harder than going in, but after a good deal of pushing, we were out at last - covered in mud but pleased & excited by what we’d done.

16. What is the writer trying lớn bởi vì in the text?

A. advertise the Activity CentreB. describe some people she metC. explain how khổng lồ vì certain outdoor sportsD. say how she spent some miễn phí time

Đáp án: D

17. What can the reader learn from the text?

A. when lớn depend on other people at the CentreB. how khổng lồ apply for a place at the CentreC. what sort of activities you can experience at the CentreD. which time of year is best to lớn attkết thúc the Centre

Đáp án: C

18. How vị you think the writer might describe her weekend?

A. interestingB. relaxingC. frighteningD. unpleasant

Đáp án: A

19. What vì chưng we learn about the group?

A. Some of them had been there before.B. They had already chosen their preferred activities.C. Some of them already knew each other.D. They came from the same thành phố.

Đáp án: C

trăng tròn. Which of the following advertisements describes the Activity Centre?

A. ACTIVITY CENTRE

Set in beautiful countryside. Accommodation & meals provided. Make up your own timetable – choose from a variety of activities (horse-riding, fishing, hill-walking, sailing, & mountain-biking).

B. ACTIVITY CENTRE Set in beautiful countryside. Accommodation provided. Work with a group - we show you a range of outdoor activities that you didn’t realise you could do!

C. ACTIVITY CENTRE

Set in beautiful countryside. Enjoy the luxury of our accommodation - each room has its own bathroom. Work with a group, or have individual teaching.

D. ACTIVITY CENTRE

Set in beautiful countryside. You can spkết thúc the day doing outdoor activities & we will find your accommodation with a local family.

Đáp án: B

Section 4: Questions 21 – 30

Read the text below & fill each of the blanks with ONE suitable word from the box.

of

end

make

then

share

numbers

every

frightening

mistake

mix

with

amounts

cause

afterwards

all

CARTOON FILMS

Cartoon films have very little limits. If you can draw something, you can (21)…

………………..it move sầu on the cinema screen. The use (22)…………………..new ideas and advanced computer programs means that cartoons are becoming exciting again for people of (23)…………………..ages.

By the (24)…………………..of the 1970s, the cinema world had decided that cartoons were only for children. But soon (25)…………………..one or two directors had some original new ideas. They proved that it was possible lớn make films in which both adults and children could (26)…………………..the fun.

However, not (27)…………………..cartoon film was successful. The Blachồng Cauldron, for example, failed, mainly because it was too (28)…………………..for children & too childish for adults. Directors learnt from this (29)………………….., and the film companies began lớn make large (30)…………………..of money again.

Đáp án: 21. make 22. of 23. all 24. kết thúc 25. afterwards 26. mô tả 27. every 28. frightening 29. mistake 30. amounts

PART TWO: WRITING

Section 1

Finish each of the following sentences in such a way that it means exactly the same as the sentence printed before it.

Example: I haven’t enjoyed myself so much for years.

Answer: It’s years………………………………………………..

1. My father was given his first boat by his parents.

My father’s parents…………………………………………………………………………

Đáp án:My father’s parents gave sầu my father his first boat.

2. Although his leg was broken, he managed lớn get out of the oto.

In spite of ………………………………………………………………………………….

Đáp án:In spite of his broken leg, he managed to lớn get out of the car.

3. Some people lượt thích working outdoors more than working inside.

Some people prefer………………………………………………………………………..

Đáp án:Some people prefer working outdoors lớn working inside.

4. He has not been to this stadium before.

It is…………………………………………………………………………………………

Đáp án:It is the first time he has been to this stadium.

5. John suggested taking a xe taxi khổng lồ the hotel.

John said, “If I were.………………………………………………………………………”

Đáp án:John said, “If I were you, I would take a xe taxi khổng lồ the hotel”

Section 2

This is part of a letter you receive sầu from an English friend.

I know you often go to lớn the cinema. Tell me about the last film you saw & whether you enjoyed it.

Now write a letter to this penfriover in the space below. You should write about 100 words

Bài viết mẫu:

Hi mate,

How’s it going? I was very busy this week. But you know that I love sầu films. I saw the film with the name "Bent it lượt thích Beckham’. It’s a very interesting film about football. The main story is about an Indian girl who wants lớn play football. Her parents don’t let her play. But she’s a very good football player. She"s better than a boy who doesn’t know how khổng lồ play football. Finally, she goes lớn America for professional league. Santa Barbara. I’m not sure of the team name. Anyway, it"s a happy ending for her và for her family.

I recommended the film khổng lồ Mike và he loved it very much. So I bởi vì recommkết thúc to you the film "Bover it lượt thích Beckham’.

Xem thêm: Soạn Bài Ôn Tập Phần Văn Học Trang 196, Soạn Văn 11 Bài Ôn Tập Phần Văn Học (Học Kì 2)

If I were you, I’d go the cinema right now. Have sầu a good weekkết thúc. See you soon.

Bye,

Ann

PART TWO: LISTENING (Approximately 15 minutes)

Section 1: Questions 1 – 5

There are five questions in this part. For each question there are three pictures và a short recording. Choose the correct picture & put a tiông chồng (
Chuyên mục: Tin Tức