đề thi khảo sát chất lượng đầu năm lớp 7

Làm núm như thế nào để tăng tốc kỹ năng và kiến thức với kỹ năng làm bài để đạt điểm cao vào kì thi điều tra khảo sát quality đầu năm môn Tiếng Anh lớp 7 sắp tới tới? Đề điều tra khảo sát quality đầu năm môn Tiếng Anh lớp 7 tất cả đáp án nlỗi một tài liệu tham khảo giúp ích mang đến quy trình ôn thi của công ty. Hi vọng, cùng với đa dạng chủng loại những câu hỏi trắc nghiệm trong đề thi Tiếng Anh lớp 7 này sẽ giúp đỡ các bạn ôn tập thật hiệu quả.

Bạn đang xem: đề thi khảo sát chất lượng đầu năm lớp 7


Đề thi khảo sát điều tra quality đầu năm lớp 7 môn tiếng Anh

Đề khảo sát chất lượng đầu xuân năm mới môn Tiếng Anh lớp 7 - Đề 1 Đáp án Đề điều tra khảo sát chất lượng đầu năm mới môn Tiếng Anh lớp 7 tiên phong hàng đầu Đề soát sổ chất lượng đầu xuân năm mới môn Tiếng Anh lớp 7 - Đề 2 Đáp án đề thi điều tra khảo sát quality đầu năm mới lớp 7 môn Tiếng Anh Đề thi điều tra quality đầu năm lớp 7 môn tiếng Anh - Đề 3 Đáp án đề thi điều tra quality đầu năm lớp 7 Anh số 3

Đề khảo sát điều tra chất lượng đầu xuân năm mới môn Tiếng Anh lớp 7 - Đề 1

KHẢO SÁT CHẤT LƯỢNG ĐẦU NĂM

Môn: Tiếng Anh 7

Thời gian: 45 phút (không nói thời gian giao đề)

(Đề bình chọn ni gồm bao gồm 01 trang, học viên làm cho bài xích trực tiếp vào đề)

I – Select the best options: (10 0,25 = 2,5 mk)

1. Hoa……….…….television every night.

A. watch

B. watchs

C. watches

D. watching

2. I’ll have a party……….…….my birthday.

A. for

B. in

C. on

D. of

3. ……….…….you lượt thích a cup of coffee? - Yes, please.

A. Will

B. What

C. Which

D. Would

4. Thursday is……….…….day of the week.

A. the five

B. fifth

C. the fifth

D. the fiveth

5. Will she be free this afternoon? - ……….…….

A. No, she won’t

B. No, she doesn’t

C. No, she isn’t

D. No, she hasn’t

6. We’ll meet in front……….…….the cinema.

A. in

B. on

C. of

D. to

7. They feel very unhappy……….…….they doesn’t have any friends in this new town.

A. and

B. but

C. because

D. so

8. ……….…….are you going khổng lồ hold the party? - In our garden.

A. Who

B. Which

C. What

D. Where

9. How……….…….is it from your house khổng lồ school? - About 2 km.

A. far

B. long

C. old

D. much

10. We will……….…….our friends next Saturday.

A. meeting

B. meets

C. meet

D. lớn meet

II. Change these sentences into the negative & interrogative forms: (5 0,5 = 2,5 mk)

1. Lan goes khổng lồ school six days a week.

->………………………………………………………………………………………………….

->…………………………………………………………………………………………………?

2. Hoang & Hang are playing badminton.

->………………………………………………………………………………………………….

->…………………………………………………………………………………………………?

3. Jane will be busy tomorrow morning.

->………………………………………………………………………………………………….

->…………………………………………………………………………………………………?

4. My father gets up early.

->………………………………………………………………………………………………….

->…………………………………………………………………………………………………?

5. His brother, Hung, can play soccer very well.

->………………………………………………………………………………………………….

->…………………………………………………………………………………………………?

III. Fill in each numbered blank with one suitable word: (10 0,25 = 2,5 mk)

35 Newton Drive

London SW6

5th October

Dear Jane,

(1)…………….are you? I’m fine. I’m in London, (2)…………….the International School of English. I’m in (3)…………….7A with eleven other students. They (4)…………….all from different countries – France, Argentina, Đất nước xinh đẹp Thái Lan, Spain và nhật bản. Our teacher’s (5)……………. is John Smith. He is very nice. He’s funny & he’s a very good (6)…………….

My new (7)……………. is at the top of the letter. I (8)…………….with an English family, the Browns. Mr. & Mrs. Brown (9)…………….three children. Thomas is fifteen, Andrew is thirteen và Catherine is nine. They’re (10)…………….friendly, but it isn’t easy to lớn underst& them!

Write khổng lồ me soon.

Love,

Dane

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

IV. Write the questions for these answers: (5 0,5 = 2,5 mk)

1. ………………………………………………………………………………………………….?

-> 04 33 973 000

2. ………………………………………………………………………………………………….?

-> It’s about one kilometre from my house lớn Thu Le zoo.

3. ………………………………………………………………………………………………….?

-> I live sầu with my parents.

4. ………………………………………………………………………………………………….?

-> My name’s Jerry.

5. ………………………………………………………………………………………………….?

-> I go to lớn school on foot.

Đáp án Đề điều tra khảo sát chất lượng đầu năm mới môn Tiếng Anh lớp 7 số 1

Câu I: (10 0,25 = 2,5 mk)

1. C watches

2. C

on

3. D

Would

4. C

the fifth

5. A

No, she won’t

6. C

of

7. C

because

8. D

Where

9. A

far

10. C

meet

Câu II: (5 0,5 = 2,5 mk)

1. -> Lan does not (doesn’t) go to school six days a week.

-> Does Lan go khổng lồ school six days a week.?

2 -> Hoang và Hang are not (aren’t) playing badminton.

-> Are Hoang và Hang playing badminton?

3. -> Jane will not (won’t) be busy tomorrow morning.

-> Will Jane be busy tomorrow morning?

4. -> My father does not (doesn’t) get up early.

-> Does your father get up early?

5. -> His brother, Hung, can not (can’t) play soccer very well.

-> Can his brother, Hung, play soccer very well?

Câu III: (5 0,5 = 2,5 mk)

1.

How

2.

in

3.

class

4.

are

5.

name

6.

teacher

7.

address

8.

live

9.

have

10.

very

Câu IV: (5 0,5 = 2,5 mk)

1. What’s your telephone number?

2. How far is it from your house to lớn Thu Le zoo?

3. Who vì chưng you live sầu with?

4. What’s your name?

5. How bởi vì you go khổng lồ school?

=== The kết thúc ===

Đề kiểm tra chất lượng đầu năm mới môn Tiếng Anh lớp 7 - Đề 2

I. Choose the best option to lớn complete the following sentences. (3,0 points)

1. ________ grade are you in?

A. When

B. Which

C. Where

D. How

2. Hoa lives ______Ha Noi, ______ 12 Tran Hung Dao Street.

A. on – at

B. in – on

C. in – at

D. on – in

3. – "Hi, Phong. Nice lớn meet you again!"- "Hi, Kha. Nice to meet you, ______."

A. too

B. also

C. so

D. then

4. __________ is from your house lớn the post office?

A. How much

B. How many

C. How often

D. How far

5. How __________ rice vày you want?

A. much

B. many

C. a lot of

D. lots of

6. "What"s your ___________, Hoa?" "- It"s Pđê mê. My middle name is Thi."

A. middle

B. family

C. full

D. age

7. Would you like _______ a movie?

A. see

B. seeing

C. lớn seeing

D. khổng lồ see

8. Hoa has lots of friends in Hue but she ________ any friends in Ha Noi.

A. not have

B. don"t have

C. doesn"t have

D. isn"t have

9. Lan is in my class. She is my _______.

A. classroom

B. classmate

C. class

D. neighbor

10. Her old school is ________ than her new school.

A. big

B. the biggest

C. the bigger

D. bigger

II. Read the passage then answer the questions below. (2,5 points)

Thu is a new student in class 7 B. She is from Da Nang and her parents still live there. She lives with her uncle and aunt in Ho Chi Minc City. Her school is not far from her house –about one kilometer, so she goes to lớn school by xe đạp. Her new school is bigger than her old school. There are a lot of students in her new school. But she doesn"t have sầu many friends. She is unhappy. She misses her parents and her friends in Da Nang.

1. Where is Thu from?

..........................................................................................................

2. Where does she live?

..........................................................................................................

3. How does she go to school?

..........................................................................................................

4. Does she have a lot of friends in Ho Chi Minh City?

..........................................................................................................

5. Why is Thu unhappy?

..........................................................................................................

III. Match the questions in column A with its suitable response in column B. (1,0 points)

A

B

Answer

1, How old are you?

2, How bởi vì you go to lớn school?

3, How are you today?

4, How is your new house different from your old one?

5, What is your address?

6, Who are you talking lớn on the phone?

A, It’s bigger.

B, 54 Tran Phu street.

C, Thirteen.

D, Mrs. Ngoc.

E, By bus.

F, Pretty good.

1. C .

2………

3………

4………

5………

6………

Iv. Give the correct form or of the verbs in brackets. (1,0 point)

1. My father ___________ (listen) lớn the radio everyday.

2.Let"s _____________ (meet) in front of the movie theater.

3.Nga ______________ ( talk) lớn her friends now

4.Hung _______ (come) from Hanoi but he ______________ (stay) with his relatives in Ho Chi Minc City at the moment.

V. Put the words provided in the correct order to lớn make meaningful sentences. (2,5 points)

1.our / classmate/ is / this / new/./

...................................................................................................................

1.with / her / lives / Hoa / in / uncle and aunt / Ha Noi.

...................................................................................................................

1.house/ is / the market? / far/to /from/ how / it / Trang"s

...................................................................................................................

1.goes / bus / Hoang / day. / work / Mr. / every / lớn / by

...................................................................................................................

Xem thêm: Download Phần Mềm Dự Toán Excel, Các Thế Hệ Phần Mềm Dự Toán

1.many / students / my / have sầu / doesn"t / old class/./

...................................................................................................................

——————-The end——————-

Đáp án đề thi điều tra quality đầu xuân năm mới lớp 7 môn Tiếng Anh

I. (3,0 points) 1. B 2. C 3. A 4. D 5. A 6. B 7. D 8. C 9. B 10. D

0.3 for each correct answer

II. (2,5 points)

1. She is from Da Nang.

2. She lives in Ho Chi Minc City.

3. She goes to lớn school by bike.

4. No, she doesn"t have many friends in Ho Chi Minh City.

5. Because she misses her parents và her friends in Da Nang.

0,5 for each correct answer

III. (1 point) 2. E 3 – F 4 – A 5 – B 6 – D 0,2 for each correct answer

IV. (1 point) 1. listens 2. meet 3. is talking 4. comes – is staying

0,2 for each correct answer

V. (2,5 points)

1. This is our new classmate.

2. Hoa lives with her uncle & aunt in Ha Noi.

3. How far is it from Trang"s house to the market?

4. Mr Hoang goes to lớn work by bus every day.

5. My old class doesn"t have many students.

0,5 for each correct answer

Đề thi điều tra khảo sát chất lượng đầu xuân năm mới lớp 7 môn giờ đồng hồ Anh - Đề 3

I. Choose the word that has the underlined part pronounced differently. (1.0p)

1.

A. thin

B. bird

C. shirt

D. girl

2.

A. healthy

B. everything

C. this

D. thank

3.

A. children

B. teacher

C. chair

D. school

4.

A. volunteer

B. share

C. nightmare

D. prepare

5.

A. wanted

B. liked

C. needed

D. decided

II. Choose the best answer. (2.0ps)

1. What are you..................? -I"m playing soccer.

A. Do B. to do C. doing D. does

2. Peter........lớn Lindomain authority about his vacation last week.

A. talks B. talked C. talking D. lớn talk

3. ............is the matter with you? – I have a toothabít.

A. What B. How C. When D. Why

4. What does he look..............................? – He is fat & short.

A. Like B. at C for D. after

5. Would you like.................................with us, Mai?

A .have sầu lunch B. having lunch C. lớn have sầu lunch D. to lớn have a lunch

6. ...............is it from your house khổng lồ your school ? – About 2 km

A.How far B. How many C. How long D. How much is it.

7. It"s half................five sầu now.

A. lớn B. past C. from D. by

8. We have a literature class.................eight forty.

A. On B. in C. by D. at

9. My classes always..................................at 7 a.m.

A. begins B. beginning C. lớn begin D. begin

10. I don"t know how..........................this lesson.

A. to learn B. learn C. learning D. learned

III-Give sầu the right size of the verbs in brackets. (1.0p)

1. Tomorrow, Lan (not go) .................... khổng lồ the movie theater.

2. Yesterday, I ...............(not/ go) to work.

3. If he ..................(not/ study) hard, his parents........................(feel) angry.

4. She ..............................never..................................(eat) a pizza before.

5 ...............................you ever ...........................(visit) London ?

– Yes. I..........................(go) there 2 years ago.

6. You had better ..............................(brush) your teeth after every meal.

7. Why ..............................you ..............................(not go ) lớn the các buổi tiệc nhỏ last night?

8. .I"m going to lớn the post office (buy).............................. some stamps.

IV. Each of the following sentences contains one error. Underline and correct it. (10p)

1. She drinks a lot of mineral waters in a day.

2. You shouldn"t run or walk careless around the lake.

3. Mary told me that her aunt cutted her hair yesterday.

4. There are a large, modern bathroom in the house.

5. Many people think that teachers give students too many homework.

6. Mr. Pike works in a hospital for five sầu days a week.

7. I think, Tam is a more lazier student than Hoa is.

8. My children don"t lượt thích those kind of Chinese toys.

9. I lượt thích studying history & I find this subject very interested.

10. Peter is a very more careful driver than Tom.

V. Read the passage và answer the questions. (2.5ps)

A robot is a special kind of machine. It is a machine that moves. It follows instructions. The instructions come from a computer. Because it is a machine, it does not make mistakes. Robots are all around us. Some robots can make things. Worker Robots can help make cars, và explore volcanoes...... Some Home Robots can even recognize words. They can help us answer telephone calls. And they can vị housework. Long ago, people imagined robots. Over 2,000 years ago, a famous poet imagined robots. The poet"s name was Homer. They cleaned things and they made things. But they were not real. Notoàn thân was able lớn make a real robot. The first real robot was made in 1961. In the future, we will have even more kinds of robots. They will do things that we can"t vì chưng. Or they will vày things that we don"t want lớn vì. Or they will vì things that are too dangerous for us. Fire Robots will be able to fight fires. Soldier Robots will be able lớn help us fight wars. Doctor Robots will be able to help us fight sickness. Even Inventor Robots will help us discover things. They will help make life better.

1, What is a robot?

.............................................................................................

2, Does a robot make mistakes?

................................................................................................

3, What can Worker robots do?

................................................................................................

4, Was the first real robot made 2,000 years ago?

................................................................................................

5, What other kinds of robots will we have in the future?

................................................................................................

VI. Rewrite each of the following sentences so that it means the same . (2.5 p)

1. What is your brother"s favourite sport?→What.............................................?

2. He is the best at playing football in the club?→Nobody............................................

3. How much does this television cost?→What.......................

4. She is a beautiful dancer → She ...................................

5. The article is very long.→What.....................................!

6. We started to lớn live sầu here in 2012.→ We have.......................................................

7.Mary didn"t go khổng lồ school yesterday because of her sickness.

→Because Mary............................................................

8 .What is your daughter"s age ? → How old......................................?

9 .Mr. Pike plays table tennis well.→Mr. Pike is..............................

10. The thử nghiệm was difficult but many students did it well.

→Although...........................

Đáp án đề thi khảo sát quality đầu xuân năm mới lớp 7 Anh số 3

I. (1,0 points) 1A 2C 3D 4A 5B

0,2 for each correct answer

II. (2,0 points)

1.C 2.B 3.A 4.A 5.C

6.A 7.B 8.D 9.D 10.A

0,2 for each correct answer

III. (1,0 points)

1. isn"t going (won"t go)

2 didn"t go

3. doesn"t study / will feel

4. has never eaten

5. Have you ever visited / went

6. brush

7- didn"t you go

8- lớn buy0,1 for each correct answer

IV. (1,0 points)

1. waters -> water

2. careless -> carelessly

3. cutted -> cut

4. are -> is

5. many -> much

6. for -> bỏ

7. more -> bỏ

8. kind -> kinds

9. interested -> interesting

10. very -> much / bỏ

0,1 for each correct answer

V. (2,5 points)

1. It is a special kind of machine.

2. No, it doesn"t.

3. Worker robots can help make cars và explore volcanoes.

4. No, it wasn"t. (The first real robot was made in 1961)

5. We will have Fire Robots; Soldier Robots; Doctor Robots & Inventor Robots.

0,5 for each correct answer

VI. (2,5 points)

1. What sport does your brother lượt thích best?

2. Nobody toàn thân plays better than hyên in the club.

3. What is the price of this television?

4. She dances beautifully.

5. What a long article!

6. We have sầu lived here since 2012.

7. Because Mary was siông xã, she didn"t go to lớn school yesterday.

8. How old is your daughter,?

9. Mr. Pike is a good table tennis player.

10. Although the kiểm tra was difficult, many students did it well.

Xem thêm: Giáo Trình Kỹ Thuật Điện Tử Tương Tự Bộ Môn: Kỹ Thuật Điện Tử

0,25 for each correct answer

Trên đó là Đề điều tra khảo sát quality đầu năm môn Tiếng Anh lớp 7 tất cả câu trả lời, mời các bạn xem thêm những tư liệu ôn tập Tiếng Anh lớp 7 được update thường xuyên bên trên Tìm Đáp Án như: Giải bài bác tập Tiếng Anh 7, Đề thi học tập kì 1 lớp 7, Đề thi học kì 2 lớp 7, Giải SBT Tiếng Anh 7, những bài tập trắc nghiệm tiếng Anh lớp 7 trực tuyến, ...

Đề thi khảo sát unique đầu năm mới lớp 7 môn Tiếng Anh năm 2020-2021 - Đề 1 HOT

Chuyên mục: Tin Tức